+45 32 57 33 16

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Ingen ventetid på konsultationer og/eller behandling

Kontakt os:
+45 32 57 33 16

info[at]storkklinik.dk

Her kan du udfylde den elektroniske journal.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores partnerklinikker

StorkKlinik har et tæt samarbejde med vores søsterklinikker VivaNeo i København og Aarhus samt med en række mindre partnerklinikker i Holbæk, Skive og Aalborg. På vores partnerklinikker kan du/I få hjælp i den indledende fase af fertilitetsbehandlingen.

Vi håber, at muligheden for at benytte vores partnerklinikker i den første fase gør processen nemmere for dig, der bor længere væk. Det kan spare dig for tid i den indledende fase. Sammen med vores søsterklinik i Aarhus kan vi således gøre det lettere for enlige, lesbiske og heteroseksuelle par, som bor i Jylland.

Skive Private Fertilitetsklinik (SKIVE)

Kvindeklinikken på Posthustorvet i Skive har gennem +10 år været partnerklinik og assisteret os med ultralydsscanning, indledende samtale og forskellige tests. Klinikken har specialiseret sig i ufrivillig barnløshed og hjælper desuden med andre gynækologiske tilstande

Vores partnerklinik i Skive er ledet af gynækolog Jørn Rolighed, der har +15 års erfaring på området. Jørn Rolighed får sammen med sit team meget ros af de kvinder, som har valgt at benytte muligheden for at gennemgå den indledende fase i fertilitetsbehandlingen tættere på, hvor de bor. Klinikken dækker et stort område i det vestlige Midtjylland.

Faurskov Fertilitet og Gynækologi (AALBORG)

Vi ønsker at gøre forløbet i fertilitetsbehandling så let som muligt. Derfor har vi et tæt samarbejde med vores partnerklinik Faurskov Fertilitet og Gynækologi i Aalborg. 

Faurskov Fertilitet og Gynækologi har mange års erfaring med fertilitetsbehandling til både par og singler, og deres behandlinger bygger på de mest moderne og avancerede principper. Klinikken gør desuden meget ud af at skabe en varm og rar atmosfære.

Vores partnerklinik i Aalborg drives og ledes af Anders Faurskov, som har specialiseret sig i gynækologi samt har erfaring fra Reproduktive Medicinsk Afdeling og IVF-afdelingen. Anders Faurskov har et erfarent team inden for fertilitet og gynækologi.

Gynækolog Charlotte Floridon (HOLBÆK)

Få foretaget de indledende samtaler, ultralydsundersøgelser og de nødvendige tests hos vores partner, gynækolog Charlotte Floridon i Holbæk. Charlotte Floridan har en ph.d. i gynækologi og obstetrik. Hun har tidligere været ansat på Odense Universitets Hospital og arbejdet som speciallæge. 

Charlotte Floridon er meget fagligt aktiv og skriver en række artikler om kvindesygdomme – bl.a. er hun skribent på Netdoktor.dk. Charlotte Floridon er desuden formand for de Praktiserende Gynækologer (DFKO).

Disse behandlingsmuligheder tilbyder vi lokalt

Her er en oversigt over, i hvilke dele af behandlingen, du kan benytte vores partnerklinikker.

  • Indledende samtale
  • Ultralydsscanning
  • Blodprøver
  • Hormonbehandling
  • Sædanalyse

SSkive IVF

Posthustorvet 4

7800 Skive

Telefon:+97 51 04 00

E-mail: mail[at]dr-rolighed.dk

Besøg vores website

SGynækolog Charlotte Floridon

Ahlgade 51, 2

4300 Holbæk

Telefon: +45 59 44 13 01

SFaurskov Fertilitet

Ved Stranden 22,1. tv.

9000 Aalborg

Telefon: +98 14 45 55

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Kontakt os:
✉ info[at]storkklinik.dk
☎ +45 32 57 33 16

Vi glæder os til at høre fra dig!