+45 32 57 33 16

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Ingen ventetid på konsultationer og/eller behandling

Kontakt os:
+45 32 57 33 16

info[at]storkklinik.dk

Her kan du udfylde den elektroniske journal.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Værd at vide – nyttig information

 

Værd at vide: Information til vores internationale kunder

En stor del af de kunder, som kommer på StorkKlinik er internationale kunder. Det skyldes, at vi i Danmark har en lempelig lovgivning og et frisind, når det gælder fertilitetsbehandling af enlige og lesbiske kvinder. Det er vi naturligvis stolte af. Kontakt os endelig, hvis du ønsker information om mulighederne i Danmark.

Vores internationale kunder kommer typisk fra vores skandinaviske nabolande som Norge og Sverige. Vi har også mange internationale kunder fra Tyskland, Frankrig, Schweiz og England samt mange andre lande.

Vi ved, at det at skulle tale med læger og sygeplejersker på et fremmed sprog, for mange kan være en stor barriere, når gennemgår en proces, der på mange måder også er en personlig og følelsesmæssig rejse. På StorkKlinik har vi derfor personale, som mestrer mange sprog. Vi taler bl.a. norsk, svensk, fransk, engelsk og tysk – det gør langt de fleste af de kvinder, der kommer på klinikken, kan få al information på deres eget sprog.

Vi har desuden oprettet en særlig side med information til vores internationale kunder med praktiske info om overnatning/hotel, transport til og fra lufthavn samt links, hvis du har tid til overs og gerne vil se København som turist.

Læs mere her

 

Værd at vide: Information vedrørende vore partnerklinikker

StorkKlinik er en del af VivaNeo med søster- og partnerklinikker i hele Danmark. Vores søsterklinikker er VivaNeo-klinikkerne i København og Aarhus, mens partnerklinikker er klinikker, hvor vi har et tæt samarbejde. På partnerklinikkerne kan du få hjælp i den indledende fase af fertilitetsbehandlingen. Det vil sige den første samtale, ultralydsscanning, blodprøver, hormonbehandling og sædanalyse. 

Vores partnerklinikker ligger i Aalborg, Skive og Holbæk og kan spare dig for transport og tid i den indledende fase af fertilitetsbehandlingen.

Læs mere her

 

Værd at vide: Links, downloads, inspiration

Nyttige links, materialer du kan downloade, bøger og anden inspiration og information. På StorkKlinik deler vil gerne alle de gode informationer, som er relevante for de kvinder, som kommer på klinikken. Vi håber det kan være til stor inspiration for dig. 

Læs mere her

 

Værd at vide: FAQ – få nyttig information

Hvordan kommer jeg i gang med fertilitetsbehandling? Hvilke prøver skal jeg have? Hvem skal tage prøverne? Hvilke krav er der til, hvem der tager prøverne? Skal jeg selv bestille donorsæd? Har I en grænse for BMI? Osv. 

På StorkKlinik får vi hver eneste dag rigtig mange spørgsmål fra kvinder, der ønsker at starte i fertilitetsbehandling. Vi har derfor lavet en FAQ med de spørgsmål vi får meget ofte. Her er det en god idé at starte med at hente information:

Læs mere her

 

StorkKlinik i medierne

Med speciale i enlige og lesbiske har StorkKlinik et helt særligt nicheområde, som gør, at vi ofte bliver kontaktet af medierne. Det er f.eks. historier om, at flere og flere singlekvinder vælger at benytte donorsæd, fertilitetsturisme m.m. Vi hjælper gerne med baggrundsinformation og deltager i medierne, når vi kan finde os selv i historien, og vi formidler gerne kontakt til relevante cases, hvis vi mener, vi kan være behjælpelige. Vi har her på siden samlet en lang række links til historie med StorkKlinik i medierne:

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Kontakt os:
✉ info[at]storkklinik.dk
☎ +45 32 57 33 16

Vi glæder os til at høre fra dig!