+45 32 57 33 16

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Ingen ventetid på konsultationer og/eller behandling

Kontakt os:
+45 32 57 33 16

info[at]storkklinik.dk

Her kan du udfylde den elektroniske journal.

Vi glæder os til at høre fra dig!

StorkKlinik: En familien single kvinder og lesbiske par.

Storkfamilens succeshistorier

De bedste til at fortælle, hvordan det er at være i fertilitetsbehandling, er dem, som har oplevet det selv. Vi gør meget ud af at gemme alle de gode historier i Storkfamilien. Her på siden linker vi gerne til gode historier fra medierne med enlige eller lesbiske fra Storkfamilien. Vi samler også på gode historier i Gæstebogen og på sociale medier, hvor vi gerne dele billeder og historier om de små mirakler, som bliver skabt.

Gæstebogen

Mange familier har en stærk tilknytning til StorkKlinik – også efter de har fået barn. På StorkKlinik er du nemlig en del af en Storkfamilien. Gæstebogen er skabt i ønsket om, at andre kan få glæde af netop din historie, og du kan få glæde af andres. Her kan I nemlig selv fortælle jeres historie og dele erfaringerne. Husk på, at det vil hjælpe andre, som står over for at skulle i fertilitetsbehandling.

Vores små mirakler

På StorkKlinik har vi en helt særlig tradition for at dele billeder af alle de små mirakler. Vi får billeder af de nyfødte, når børnene har fødselsdag, er på ferie og ikke mindst glade julehilsner fra Skandinavien og Europa. Vi synes, det er så fantastisk, at kunne dele disse billeder, som alle Storkfamilierne sender ind. Det giver en helt særlig følelse og oplevelse af at være en del af en familie og et fællesskab. Samtidig vidner det om alle de gode historier, som er skabt siden klinikken åbnede i 1999. 

Har du allerede fået barn via StorkKlinik, så kan I uploade foto her på siden. I må også meget gerne sende os hilsner, som vi kan dele på sociale medier. Vi ved, at rigtig mange nyder at kigge på de sociale medier og måske finde nogen, de kender.

Storketræf

I takt med at flere og flere børn er skabt via StorkKlinik, opstod behovet for at mødes. De mange enlige og lesbiske, som har fået børn på klinikken, føler sig som en del af Storkfamilien og vil derfor gerne mødes med andre familier i den store Storkfamilie. Læs meget mere om det årlige Storketræf i København, som i dag er et tilløbsstykke fra hele Europa.

Begivenheder

Er du en del af Storkfamilien, så er der især to begivenheder, du bør være særligt opmærksom på. Det er det årlige Storketræf for alle i Storkfamilien i juni. Her mødes børn og voksne fra nær og fjern til en hyggelig dag, hvor børne kan lege og hygge sig uden for i det danske sommervejr. Både børn og forældre danner netværk på kryds og tværs af Storkfamilien. 

Hver jul inviterer vi hele Storkfamilien til julehygge på StorkKlinik. Det er en rigtig god anledning til at fortælle børnene om, hvor det hele startede, se sædceller i mikroskop og møde de andre donorbørn, som er skabt på klinikken.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Kontakt os:
✉ info[at]storkklinik.dk
☎ +45 32 57 33 16

Vi glæder os til at høre fra dig!