+45 32 57 33 16

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Ingen ventetid på konsultationer og/eller behandling

Kontakt os:
+45 32 57 33 16

info[at]storkklinik.dk

Her kan du udfylde den elektroniske journal.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Den indledende samtale på StorkKlinik

Dit første besøg på StorkKlinik

Når du kommer til StorkKlinik første gang, tilbyder vi en indledende samtale, som er helt uforpligtende. Samtalen er nødvendig for, at vi kan klarlægge og planlægge et eventuelt behandlingsforløb for dig.

Vores team af specialister på klinikken vil tale med dig om din situation og drøfte, om du har helbredsmæssige udfordringer, som kan have betydning for fertilitetsbehandlingen.

Du kan vælge at have samtalen her på StorkKlinik, via telefon eller Skype. Hvis du har samtalen her på StorkKlinik, og vi vurderer, at du har brug behandling, som inkluderer en form for hormonstimulering, vil vi i forbindelse med samtalen tilbyde at foretage en ultralydsskanning af din livmoder og dine æggestokke. Vi vil desuden skabe et overblik over, hvilke undersøgelser du eventuelt mangler at få foretaget, før vi kan gå i gang med egentligt behandlingsforløb.

Hvis du tidligere har modtaget en eller anden form for behandling mod barnløshed, vil det være en fordel, hvis StorkKliniks læger får en kopi af journalnotat, stimulationsskemaer og laboratorieskemaer, som beskriver æggenes udvikling. Kopierne bedes sendt til os før samtalen, pr. post, mail til info[at]storkklinik.dk eller fax +45 3257 3346.

Har du ikke tidligere være i fertilitetsbehandling, vil vi bede dig få foretaget en udredning og indsende prøvesvar på relevante hormonprøver (FSH, LH, TSH, AMH, Prolaktin og Østradiol) samt udfylde en elektronisk journal her på StorkKliniks hjemmeside. Det vil være nødvendigt for at kunne tilbyde dig den mest optimale behandling. StorkKliniks fertilitetslæger vil se på prøvesvarene og vurdere hvilket behandlingsforløb, du skal tilbydes. Herefter vil du blive kontaktet af en af vores sekretærer.

Andre interessante emner for dig

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Kontakt os:
✉ info[at]storkklinik.dk
☎ +45 32 57 33 16

Vi glæder os til at høre fra dig!