+45 32 57 33 16

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Ingen ventetid på konsultationer og/eller behandling

Kontakt os:
+45 32 57 33 16

info[at]storkklinik.dk

Her kan du udfylde den elektroniske journal.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Forældre

Forældre som single

Kommer du som single og ønsker at blive forældre alene, er der nogle helt særlig issues, som gør sig gældende for lige netop dig. Vi har bl.a. skrevet lidt om kvinders alder og fertilitet, brugen af sæddonor, hvorfor StorkKlinik ofte benyttes af singlekvinder, klinikkens rammer og værdier og lidt om muligheden for netværk med andre singlekvinder. Herudover er der links til mere inspiration. Vi håber, det kan hjælpe dig til en god start på vejen til forældrerollen som single.

Forældre som lesbisk par

På StorkKlinik vil vi rigtig gerne have, at I føler jer velkommen som lesbisk par. Derfor har vi lavet en side henvendt specifikt til jer, som ønsker at være forældre som lesbisk par. Vi fortæller jer lidt om, hvorfor så mange lesbiske par gennem tiden har besøgt StorkKlinik. Vi sætter fokus på donorsæd og det netværk, I kan få. Herudover linker vi også til interview, video og gode artikler, hvor I kan hente mere inspiration, så I kan få en god start på forældrerollen som lesbisk par.

Forældre med donorbørn

Siden midten af 1980’erne er antallet af donorbørn for alvor vokset. Vi har her sat fokus på det at være forældre med donorbørn. Hvad er det for spørgsmål, som er relevante at overveje, når man bliver forældre til et donorbarn. Hvilken erfaringer har andre? Er der mulighed for at få et netværk med andre donorbørn? Og hvad med skolestarten? Brug siden til at få inspiration til at ruste dig selv i forældrerollen til donorbørn.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Kontakt os:
✉ info[at]storkklinik.dk
☎ +45 32 57 33 16

Vi glæder os til at høre fra dig!