+45 32 57 33 16

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Ingen ventetid på konsultationer og/eller behandling

Kontakt os:
+45 32 57 33 16

info[at]storkklinik.dk

Her kan du udfylde den elektroniske journal.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Første skridt mod behandling på StorkKlinik er journalsamtalen

Journalsamtalen er første skridt i processen

Journalsamtalen er en personlig samtale, som er med til at sikre, at du er klar til processen både fysisk og psykisk, og at du får den rådgivning, du har brug for. 

Du behøver ikke at have fået alle dine prøvesvar inden journalsamtalen, men alle dine papirer skal naturligvis være i orden inden selve behandlingen.

Har du tidligere fået barn med hjælp fra StorkKlinik, beder vi dig om at » udfylde en ny journal, så vi er opdaterede omkring dig og din forestående graviditet.

Hvad taler vi om under journalsamtalen

Journalsamtalen handler om dig og din situation. Vi vil gennemgå dét, som du har skrevet i din journal og vejlede om den videre proces. 

Vi vil støtte dig i at nå frem til den endelige beslutning. Vi vil tale om de forskellige typer donorsæd – kontaktbar (åben) og ikke-kontaktbar (anonym/anonym plus). Hvad kan være fordelene eller ulemperne ved evt. at vælge diverse udvidede oplysninger om donoren? Hvorfor? Hvad er dine ønsker og drømme, og hvad er de konkrete faktorer? 

Vores holdning er, at der ikke er én rigtig beslutning, men en række forhold, der skal afvejes med udgangspunkt i dit personlige livssyn, din familiebaggrund og dér, hvor du står i livet lige nu. Så brug journalsamtalen og vores uddybende spørgsmål til at undersøge og mærke efter, hvad der dybest set er vigtigt eller mindre vigtigt for dig vedrørende donorsæd. 

Ved journalsamtalen vil vi også tale om de mere følelsesmæssige aspekter og livsstil. Det gør vi ud fra den betragtning, at hvis du har en sund livsstil, inden du bliver gravid, vil du opleve en sundere graviditet og få et sundere barn. 

Vi vurderer dine chancer for graviditet og taler om dine overvejelser om, hvad du gerne selv vil gøre for at øge dine chancer for at blive gravid.

Der afsættes ca. 45 minutter til journalsamtalen. Du kan komme alene, med din partner eller med en god ven. Har du en partner, anbefaler vi, at partneren også er med. Dette gør sig også gældende hvis du har samtalen via telefon eller Skype.

Før samtalen finder sted, beder vi dig om at udfylde den  elektroniske journal på vores hjemmeside og sende den til os. Du behøver ikke at være 100% besluttet inden samtalen. Vi er gode til de samtaler, hvor du stadig overvejer, om dette er noget for dig. Oplys blot, når samtalen bookes, at det er en afklarende samtale, der ønskes.

Første gange du komme til klinikken, vil du blive bedt om at fremvise ID. Ligeledes vil vores receptionist tage et billede af dig

Journalsamtale via SKYPE

Du kan vælge at have journalsamtalen over Skype. Du skal blot nævne det, når du bestiller tid til samtalen. Ligeledes bedes du maile os dit SKYPE-id / SKYPE-navn, hvis du ikke allerede har noteret det i den elektroniske journal.

Vi sad i sengen, Gro og jeg. Telefonen lå imellem os. Højttaleren var på, så vi begge kunne høre, hvad der blev sagt". "Stemmen i den anden ende var varm og imødekommende. Jeg fik indtryk af, at damen fra Stork forstod at dette var følelsesladet og specielt for os. Hun vidste, hvad vi skulle igennem og hendes tilstedeværelse bidrog til, at vi følte os mere og mere trygge. Ingen spørgsmål virkede dumme".

Citat fra bogen "Anja+Gro=Mio" (Kunsten at få barn) - skrevet af Anja og Gro Hammerseng-Edin 

Andre interessante emner for dig

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Kontakt os:
✉ info[at]storkklinik.dk
☎ +45 32 57 33 16

Vi glæder os til at høre fra dig!