+45 32 57 33 16

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Ingen ventetid på konsultationer og/eller behandling

Kontakt os:
+45 32 57 33 16

info[at]storkklinik.dk

Her kan du udfylde den elektroniske journal.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Alle former for fertilitetsbehandling på StorkKlinik i København

Fertilitetsbehandling på StorkKlinik ved ufrivillig barnløshed

Ufrivillig barnløshed kan have mange årsager. Ofte er det et samspil mellem forskellige faktorer, som er grunden til, at ønsket om et barn ikke bliver opfyldt. Derfor er den indledende samtale meget vigtig for den efterfølgende fertilitetsbehandling StorkKlinik. Nogle gange er en optimeret kontrol af cyklussen nok til at det lykkes. Hvis det viser sig, at kvinden eller partneren er infertile, findes der mange muligheder for fertilitetsbehandling inden for moderne fertilitetsmedicin. StorkKliniks erfarne team anbefaler den bedste fertilitetsbehandling i forhold til din individuelle situation og ledsager dig med empati i behandlingsforløbet. 

Overblik over behandlingsmuligheder

Her kan du få et hurtigt overblik over den fertilitetsbehandling, vi tilbyder på StorkKlinik:

Intrauterin Insemination (IUI)

I naturlig cyklus kan man finde ægløsningstidspunktet ved LH-test eller ved ultralydsskanning. Ved hormonstimuleret insemination udløses ægløsning hos kvinden. De præparerede sædceller fra donor eller partner overføres direkte til livmoderen med et kateter. En insemination anvendes eksempelvis af lesbiske eller enlige med donorsæd eller heteroseksuelle par ved let infertilitet.

mere information  

Reagensglasbehandling (IVF)

Ved IVF-behandling udtages modne ægceller fra kvinden efter hormonel stimulation og bringes sammen med cirka 50.000 præparerede sædceller fra donor ellerpartneren. Befrugtningen sker uden for kroppen, men ved egen kraft. Lykkes befrugtningen, opsættes som regel 1-2 embryoer i livmoderen efter 2-5 dage. Læs mere om IVF.

mere information 

Intracytoplasmatisk sædinjektion (ICSI)

Hvis chancerne for, at en IVF-behandling vil lykkes er lave, fordi antallet af egnede sædceller er for lavt, er der andre muligheder inden for fertilitetsbehandlingen. Ved ICSI kan ægceller udvundet efter hormonstimulationen hver især befrugtes med en sædcelle ved hjælp af mikroinjektion. De dannede embryoer bliver, ligesom ved IVF, herefter opsat i livmoderen. Læs mere om behandlingsforløbet ved ICSI her. Denne metode kan også anvendes hvis tidligere forsøg med IVF ikke har været med optimalt antal befrugtede æg.

mere information 

Oplægning af embryo

Embryoer, som er skabt ved kunstig befrugtning, oplægges i livmoderhulen med et meget tyndt kateter gennem skeden og livmoderhalsen. Metoden er smertefri for kvinden og tager kun få minutter. Detaljerede oplysninger om embryotransfer finder du her. 

mere information 

Oplægning af blastocyst

Der er også muligt at embryoerne ikke oplægges allerede efter den 2. eller 3. dag i deres udvikling, men først når de er nået til blastocyststadiet på dag 5. Det giver en særlig god prognose for en graviditet – her kan du læse mere om oplægning af blastocyst, og hvornår denne behandling er anvendelig. 

mere information 

Cryopræservering

Hvis der ved hormonbehandlingen udvindes flere æg end nødvendigt til en IVF-ICSI-cyklus, kan disse nedfryses og på et senere tidspunkt under fertilitetsbehandlingen anvendes til endnu en kunstig befrugtning. 

mere information 

Yderligere muligheder for fertilitetsbehandling ved ufrivillig barnløshed

Det er ikke altid af medicinske grunde eller på grund af infertilitet, at mennesker henvender sig til StorkKlinik. Vores tilbud omfatter også andre aspekter af fertilitetsbehandlinger.


Nedfrysning af æg

Kvinder i den fødedygtige alder har mulighed for at få ubefrugtede æg nedfrosset, hvis de ønsker at øge chancerne for at blive gravid på et senere tidspunkt, hvor det naturligt kan være sværere at blive gravid. Teknikken er udviklet til kræftpatienter, men anvendes i dag også af yngre kvinder, som ønsker at udskyde familieplanlægningen til senere. Du finder flere oplysninger om nedfrysning af æg her.

mere information 

Sæddonation

En kunstig befrugtning med donorsæd kan både tilbydes singlekvinder, men også partnere af samme køn. Der er mange muligheder for at vælge donor – se bl.a. et interview vedr. dette med én af vore jordmødre her.

Vi vil naturligvis også gennemgå disse behandlingsmuligheder, som indgår i fertilitetsbehandlingen, grundigt ved journalsamtalen på StorkKlinik.

mere information 

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Kontakt os:
✉ info[at]storkklinik.dk
☎ +45 32 57 33 16

Vi glæder os til at høre fra dig!