+45 32 57 33 16

 

 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Ingen ventetid på konsultationer og/eller behandling

Kontakt os:
+45 32 57 33 16

info[at]storkklinik.dk

Her kan du udfylde den elektroniske journal.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Interview med vores ægdonationskoordinator, Anita Elverdal

Kimen (06/2018) - klik her 

Dobbeltdonation

Dobbeltdonation er tilladt i Danmark. På StorkKlinik har vi stor ekspertise i både brugen af åbne, kendte og anonyme æg- og sæddonorer. 

Dobbeltdonation er blevet tilladt i Danmark pr. 1. januar 2018. Det betyder, at både æg og sæd er doneret – og at barnet derved ikke bliver biologisk beslægtet med sine forældre. Dobbeltdonation kan hjælpe barnløse par, hvor æg og sæd ikke kan bruges, eller enlige og lesbiske kvinder, som ikke kan benytte egne æg og samtidig har brug for donorsæd. 

Mindst én af donorerne skal være åben (kontaktbar). Det betyder, at det er muligt at bruge en kendt donor f.eks. en veninde, søster eller andet familiemedlem. Ved ægdonation må donor dog ikke være for tæt på den mandlige partner (f.eks. en søster).

Mange får også hjælp via StorkKliniks ægdonorer eller køber sæd via sædbankerne. Her kan StorkKlinik hjælpe med både åbne, anonyme og anonyme plus donorer.

Rådgivning om brugen af donorsæd

På StorkKlinik har vi tæt dialog og samarbejde med sædbankerne. Vi har mange års erfaring i brugen af donorsæd. Vi rådgiver om, hvordan du/I udvælger og bestiller donorsæd (åben, anonym og anonym plus), og hvilke spørgsmål du/I bør tage stilling til ved valg af sæddonor.

Vi rådgiver om hele forløbet og tager altid en snak om de spørgsmål, som naturligt følger med, når en kvinde eller et par vælger at benytte en sæddonor. 

På Klinikken er vi ofte i dialog med kvinder, som har fået barn via donorsæd. Derfor har vi stor indsigt i hele processen – fra de første overvejelser omkring valg af donor til tiden efter, hvor barnet stiller spørgsmålet: Hvem er min far? Vi møder også børnene og deres familier, når de vokser op.

Dedikeret ægdonationsteam 

På StorkKlinik har vi et dedikeret ægdonationsteam, der tager sig godt af de unge kvinder, som ønsker at hjælpe barnløse. Ægdonationsteamet kender til hele det forløb du/I står over for. Samtidig kan vores team svare på dine spørgsmål og rådgiver dig undervejs. 

Vores team har generelt stort fokus på at hjælpe så hurtigt som muligt ved at koordinere alle ægdonationer, så det bliver nemt for dig/jer. Derfor har vi kort ventetid.

Vi ved, at det betyder meget, for de kvinder som donerer æg, hvis donationen resulterer i graviditet. Vi gør derfor meget ud af fortælle vores ægdonorer om donationen var succesfuld. Vi har også stor dialog med mange, som har fået hjælp via ægdonation eller dobbeltdonation. Den viden og erfaring bruger vi, når vi skal rådgive og hjælpe andre, som skal i gennem samme forløb.

 

Se de fine ord, vi har modtaget fra een af vore kvinder fra England, som har modtaget dobbeltdonation her på klinikken:

"I’m so pleased my higher power brought me to your clinic, the moment I arrived I felt an incredible beam of hope, your clinic has a magical quality especially when I met you to discuss donor options . It all felt very HEART aligned . 
And then the scientific precision - Just beautiful. 
I can’t wait to come back with my little bundle of joy, your open days bringing IVF families together sounds amazing
Much love & gratitude, - Neeley Moore"

 

 

Andre interessante emner for dig

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Kontakt os:
✉ info[at]storkklinik.dk
☎ +45 32 57 33 16

Vi glæder os til at høre fra dig!