+45 32 57 33 16

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Ingen ventetid på konsultationer og/eller behandling

Kontakt os:
+45 32 57 33 16

info[at]storkklinik.dk

Her kan du udfylde den elektroniske journal.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Årsager og diagnostik

Årsager og diagnostik - Din vej til ønskebarnet

Ufrivillig barnløshed kan have mange forskellige årsager. På StorkKlinik har vi et stort netværk af klinikker, læger og andre specialister, som har ekspertise i fertilitetsproblemer. Vores erfarne team kigger altid på mulige årsager og diagnostik for at hjælpe dig til at få ønskebarnet.

Årsager til ufrivillig barnløshed

Muligheden for at skabe et nyt liv afhænger af din frugtbarhed. Din forplantningsprocessen styres af hormoner. Hos dig som kvinde er det blandt andet hormonerne GnRH, FSH og LH, som styrer cyklus og sikrer, at cyklus forløber regelmæssigt. Hos en mand er det hormonet FSH, der styrer dannelsen og modningen af sædceller.

StorkKlinik har vi stort fokus på at overvåge kvindens cyklus, fordi det netop er i dagene omkring dit ægløsningstidspunkt, at chancen for befrugtning er betydeligt højere.

Der findes en række fysiologiske årsager til ufrivillig barnløshed. Ud over hormonelle forstyrrelser, som kan føre til en uregelmæssig cyklus eller nedsat sædkvalitet, kan endometriose også være årsag til nedsat frugtbarhed.

Grundig diagnostik og individuel behandlingsplan

StorkKlinik tilpasser vi altid vores behandlinger individuelt til dig. Vi starter med at afdække præcis, hvor årsagerne til ufrivillige barnløshed ligger. En diagnostik begynder altid med en fortrolig samtale, hvor vi kommer godt rundt om de mulige årsager, der kan være. Her afklarer vi også de første spørgsmål.

Ud over den indledende samtale gennemfører vi en række undersøgelser, som f.eks. overvågning af din cyklus. Når diagnosen er stillet, og resultaterne er klar, udarbejder vi en individuel plan for, hvilken behandling vi kan tilbyde dig.

Vores erfarne team informerer dig altid, om de chancer og risici, der er forbundet med de enkelte behandlingstrin. De står også klar til at svare på alle de spørgsmål, du har om fertilitetsbehandling. 

Behandlingen – individuelt afstemt

Her på websitet kan du finde udførlige informationer om de forskellige muligheder inden for fertilitetsbehandling afhængig af årsag og diagnostik. På den måde kan du allerede nu danne dig et overblik over den vifte af behandlingsmuligheder vi tilbyder. Det vil dog ikke være alle behandlinger, der egner sig i dit tilfælde, og derfor kan de skildrede behandlingsplaner se anderledes ud, end dit individuelle behandlingsforløb kommer til.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Kontakt os:
✉ info[at]storkklinik.dk
☎ +45 32 57 33 16

Vi glæder os til at høre fra dig!