+45 32 57 33 16

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Ingen ventetid på konsultationer og/eller behandling

Kontakt os:
+45 32 57 33 16

info[at]storkklinik.dk

Her kan du udfylde den elektroniske journal.

Vi glæder os til at høre fra dig!

StorkKlinik tilbyder fertilitetsbehandling - i hjertet af København

Hos StorkKlinik er det vores mål at hjælpe jer på vej til ønskebarnet, bl.a. ved at tilpasse vores fertilitetsbehandlinger individuelt til jer. For at kunne gøre dét, må v først undersøge, præcis hvor årsagen til den ufrivillige barnløshed ligger. Enhver diagnostik begynder med en udførlig og fortrolig samtale. Her kan vi lære hinanden at kende og få afklaret de første spørgsmål. Ud over denne samtale udfører vi hos StorkKlinik også en række undersøgelser, f.eks. ultralyd, blodprøver m.m., hvis det skønnes nødvendigt. Vi udarbejder en individuel plan for jeres fertilitetsbehandling, som herefter opstartes.

Fertilitetsbehandlingen er individuelt afstemt til jer

Nogle kvinder/par er sunde og raske og kan umiddelbart gå i gang med fertilitetsbehandling og andre har brug for en mere grundig diagnostik. På grundlag af samtalen og resultaterne rådgiver vores erfarne team jer om, hvad kunne være en passende fertilitetsbehandling for jer. Vores veluddannede team informerer jer gerne om de chancer og risici, der er forbundet med de enkelte behandlingstrin, og star naturligvis klar til at hjælpe jer med alle de spørgsmål I måtte have om fertilitetsbehandling.

På vores hjemmeside finder I udførlig information om de forskellige muligheder inden for fertilitetsbehandling. På den måde kan I på forhånd danne jer et overklik over den brede vifte af behandlingsmuligheder, som vi tilbyder her på StorkKlinik Det vil dog ikke være alle fertilitetsbehandlinger, der egner sig i netop jeres tilfælde, og derfor kan de forskellige behandlingsplaner se anderledes ud, end jeres individuelle behandlingforløb kommer til.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Kontakt os:
✉ info[at]storkklinik.dk
☎ +45 32 57 33 16

Vi glæder os til at høre fra dig!