Mød dit ægdonationsteam, se vores resultater og find dato for næste ægdonationsmøde.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Ingen ventetid på konsultationer og/eller behandling

Kontakt os:
+45 32 57 33 16

info[at]storkklinik.dk

Her kan du udfylde den elektroniske journal.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Godt at vide

Vi ved, at det kan være en svær beslutningen – både for ægdoneren og modtageren. Derfor er det vigtigt, at du læser op på ægdonation, inden du træffer dit valg. På denne side kan du læse historier og interviews fra tidligere ægdonorer, se vores resultater for ægdonation, finde datoen for vores næste informationsmøde og møde dit ægdonationsteam.

Vores ægdonations-team

Marie Krabbe-Sørensen

Jeg er uddannet speciallæge i Gynækologi og Obstetrik på Herlev Hospital og Hillerød Hospital og har udelukkende beskæftiget mig med dette siden 2008. Jeg har arbejdet som speciallæge i Gynækologi og Obstetrik på Fertilitetsklinikken i Holbæk.

Jeg har publiceret to mindre arbejder vedrørende gynækologiske problemstillinger og deltaget i en større arbejdsgruppe udgået fra Hillerød Hospital, hvor vi har lavet et stort nationalt registerstuder, der belyder senfølgerne af hysterektomi. Jeg har tre medforfatterskaber på tre videnskabelige artikler.

I fertilitetsregi har jeg været med til at inkludere og behandle patienter i følgende studier: Bemfola studiet (Holbæk), IOGS (Holbæk), Freeze All (Holbæk), Thors projekt (StorkKlinik), Bemfola (StorkKlinik og IMBOS (StorkKlinik).

"Jeg har i mange år vidst, at jeg ville være fertilitetslæge. Det er et felt indenfor gynækologien i fortsat udvikling. Jeg synes selv, at jeg har verdens bedste arbejde, der er givende på så mange forskellige fronter. Jeg finder stor tilfredsstillelse i det tværfaglige samarbejde, der foregår på en fertilitetsklinik.

Jeg brænder for at gøre en forskel for de kvinder og par, der har brug for hjælp til at blive gravide. Jeg sætter en store ære i, at møde det enkelte menneske med respekt, åbenhed og ærlighed sådan, at de går herfra med en følelse af at føle sig hørt og set i forhold til de ønsker og behov, de måtte have i forhold til deres forløb her."

Anita Elverdal

ESHRE certificeret embryolog, ægdonation koordinator

Taler dansk og engelsk

Anne Dorte Bybjerg Præstmark

Sygeplejerske

Taler dansk, engelsk og tysk

Vores resultater

Vi har arbejdet med ægdonation i mange år og har oparbejdet en rigtig god erfaring, der afspejles i vores flotte resultater:

Informationsmøder om ægdonation

Vi holder løbende informationsmøder, hvor du kan høre mere om ægdonation. Her får vi besøg af tidligere ægdonorer og modtagere, som fortæller deres historier.

Dato for næste møde er:

20. marts 2019 kl. 17 i København

Information og tilmelding her

Andre interessante emner for dig

hInteressante emner

Sæddonation

Dobbeltdonation

Nedfrysning af æg

Donorsæd

Bliv ægdonor

Vi er klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os!

Åbningstider:
Man og tors  08:00 - 18:00
Tirs, ons, fre  08:00 - 16:00
Weekend og helligdage  08:30 - 15:00

Kontakt os:
✉ info[at]storkklinik.dk
☎ +45 32 57 33 16

Vi glæder os til at høre fra dig!